Sayfalar

18 Temmuz 2010 Pazar

GÜLE GÜLE SANA !!!



Mehmet AYSAN

Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco' nun sözleşmesi, oyuncuyla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.

Galatasarayın resmi internet sitesinden yukarıdaki gibi duyuruldu Leo Franco'nun gidişi. Gelmeden önce biraz bu işi bilen spor yazarlarının almayın, "bu adam kötü kaleci" diye bas bas bağırdığı adamı almak, hangi Galatasaray büyüğünün fikri idi çok merak ediyorum. Kaça alındı, yıllık ne kadar aldı, kurtulmak için ne kadar para ödendi, bu adam bile bile neden alındı, soruları sorulsa da cevapsız kalacaktır kesin. Galatasaray 2000 yılında UEFA Kupasını kazandığında, çeyrek finalde Mallorca kalesinde Leo Franco vardı ve ilk maçta yediği 4 hatalı golle, Galatasarayın turu ilk maçta geçmesini sağlamıştı. Acaba vefa borcu olarak mı alındı !

Ve Galatasaray internet sitesinde açıklama şu cümle ile tamamlandı;

Leonardo Neoren Franco' ya kulübümüze verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendisine yeni kariyerinde üstün başarılar dileriz.

Bir cümle bu kadar komik ve bu kadar ironik olamaz herhalde. Galatasaray yönetimine ve bu eşsiz transferlerin mimarı, şikeciliği kesinleşmiş Adnan Sezgin'e sormak gerek; acaba bu kalecinin Galatasaraya ne gibi hizmetleri olmuştur? Bunu bize kim açıklayacak? Bu adamın yediği hatalı goller nelere mal olmuşken, bir de teşekkür etmek taraftara küfür etmekle eş değer değilmidir?

Ama ne Leo Franco, ne Jo, ne de diğerleri. Galatasaray ancak Adnan Sezgin ve onun sınırsız destekçisi Adnan Polat' tan kurtulduğu gün rahatlayacaktır. Yukarıdaki fotoğrafın iki Adnanlı versiyonunu en kısa sürede görmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder