Sayfalar

24 Şubat 2011 Perşembe

YOOOOOOK ARTIK !



Mehmet AYSAN

Bundesliga takımlarından St Pauli ilginç bir kararla, haftaya damgasını vurdu. Bu hafta sonunda, Hannover 96 ile karşılaşacak olan St Pauli, sakatlıklardan dolayı defans hattında kadro kurmakta sıkıntı yaşadığı için çareyi basın bürosu çalışanlarından birini kadroya dahil etmekte buldu.

St Pauli, daha önce 23 yaş altı takımında oynamış olan, 30 yaşındaki basın bürosu çalışanı Hauke Brückner'e kadroya dahil etme kararını da ilginç bir şekilde duyurdu. St Pauli Teknik Direktörü Holger Stanislawski'den "1 saat sonra antrenmanda ol. Kadrodasın" şeklinde bir telefon alan Hauke Brückner, Bundesliga ekibiyle antrenmanlara çıkmaya başladı.

St Pauli Teknik Direktörü Holger Stanislawski konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hannover karşısında sahaya sadece 4 sağlam defans oyuncusuyla çıkacağız. Hauke'yi kadroya almak çok mantıklı bir hamle oldu" dedi.

2002-2003'te Almanya İkinci Ligi'nde 10 maça çıkmış olan Brückner, "Telefon geldiğinde çok şaşırdım. Soyunma odasına girdiğimde takım arkadaşlarım daha da çok şaşırdı. Hatta inanmakta zorlandılar" açıklamasını yaparken "Birçok şaka yaptılar ama hepsini çok iyi tanıyorum ve aramız hepsiyle çok iyi" dedi.

Kaynak : www.ntvspor.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder