Sayfalar

23 Mart 2011 Çarşamba

GARİP BİR MEMLEKET VESSELAM



Mehmet AYSAN

Neden mi;

1- Galatasaray, teknik direktörü Hagi'yi kovdu diye bütün gazeteler yazıyor, bütün televizyonlar söylüyor ama hazret bugün idmana çıkıyor ve hala hiçbir resmi açıklama yapılmıyor. Hadi kovamadınız, kovmadık diye açıklama yapın bari beyler.

2- Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi dolacak ve büyük ihtimalle uzatılmayacak olan Gökhan Zan'ın, Süper Ligde bir takım bulup bulamayacağı tartışmalı iken, hala A Milli Takıma çağrılması ve bu çağrıyı yapan adamın yılda 8 milyon Euro kazanması çok sinir bozucu.

3- Kulüpler, yöneticiler veya futbolcular, MHK yada TFF aleyhine birşey söylediklerinde, PFDK'ya sevkedilip, ceza alıyorlar. Ama MHK başkanı çıkıp, kulüpler aleyhine sallayınca en ufak ikaz dahi almıyor.

4- Kaç gündür, iddialı bir şekilde Daum'un Galatasaray ile anlaştığını yazan ve söyleyen necip Türk basını, acaba Daum'un E.Frankurt'la anlaşmasına ne diyecek?

5- Valeybol Bayanlar Şampiyonlar Ligi dörtlü finaline, iki Türk takımı kalıyor. Yetmiyor biri Vakıbank Güneş Sİgorta TT şampiyon oluyor. Diğeri Fenerbahçe Acıbadem ise üçüncü. Ama gazete ve televizyonlarımızda, nöbetçi golcü Semih
kadar yer bulamıyor. Bizde başarı futbolda ve erkeklerde varsa itibar görüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder