Sayfalar

14 Mart 2011 Pazartesi

HAFTANIN ARDINDAN NOTLAR


Mehmet AYSAN

1- Tamam hakemler Fenerbahçeye zaman zaman kıyak yapıyor ama, bir takım ikinci yarı her maçını kazanıp, dokuz puanlık farkı kapatarak önündeki iki rakibini sollayıp, lider oluyorsa takdir edilmelidir. Hele de bunu devre arasında hiç transfer yapmadan başarabildiyse.

2- Trabzonspor için lig artık daha zor. Performansıyla Trabzonsporun başarında büyük rolü olan, milli kaleci Onur Kıvrak sakatlanarak sezonu kapattı. Bakalım yedek kaleci Tolga, ligi kaldırabilecek mi?

3- Bursaspor, bu hafta da berabere kalarak, Fenerbahçe ve Trabzonsporun iyice gerisinde kaldı. Ertuğrul Sağlam'ın dediği gibi; Anadoludan şampiyon çıkarmak zormuş, hatta üstüste iki kez şampiyon yapmak daha da zormuş.

4- Beşiktaş, taraftarını kahretmeye devam ediyor. Ne yıldızlar fayda ediyor, ne anlı şanlı teknik direktör, ne de yönetimin yaygaraları. Artık tek hedef Türkiye Kupası, ama o da bu görüntü ile çok zor.

5- Galatasaray, Türk Futbol Tarihinin en beceriksiz teknik direktörü ile en kifayetsiz yönetiminin elinde oyuncak olmaya devam ediyor. Daha 9 hafta var, ama mağlubiyet 12.

6- Gaziantep- Buca maçında, maç 1-1 iken, Sosa'ya yapılan, kırmızı kart da gerektiren penaltıyı görmeyen, Yunus Yıldırım haftanın en kazma hakemiydi.

7- Eskişehirspor bu hafta da kazanarak, başaltındaki yerini sağlamlaştırdı.

8- Küme düşmemeye oynayan, Sivas ve Buca bu hafta kazanarak biraz nefes aldılar, Kasımpaşa ve Konya ise Bank Asya'daki yerlerini ayırtmış gibiler. İki takımın da bu sezon kulübesinde Yılmaz Vural'ın olması tesadüf mü acaba?

9- Cuma günü Türk Telekom Arena'da, Galatasaray- Fenerbahçe derbisi, tahminim Galatasaray yönetiminin sonu olacak. Hagi hala görev başında olduğuna göre, sarı kırmızılı taraftarlar şimdiden sakinleştiricilerini almaya başlasınlar. Başka türlü bu ızdıraba dayanılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder