Sayfalar

6 Nisan 2011 Çarşamba

Cim Bom ikinci yarıda küme düştü!



Mehmet AYSAN

Galatasaray, ligin ikinci yarısında tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Oynanan 9 maçlık periyotta sadece 7 puan toplayabilen Sarı-Kırmızılılar, son sıradaki Konyaspor'un hemen üstünde yer aldı.

Teknik Direktör Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından göreve gelen Rumen hoca Hagi, ligin ikinci yarısında yapılacak beş transferle Sarı-Kırmızılı takımın çok başarılı olacağını ileri sürmüştü. Başkan Adnan Polat yönetimi de Hagi'nin istekleri doğrultusunda Zapata, Stancu, Cluio, Kazım ve Yekta'yı kadrosuna kattı. Ancak Rumen teknik adam yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, bir türlü sahada istenilen sonuçları elde edemedi.

Galatasaray, ligin ikinci yarısında 9 maçta sadece 7 puan toplayabildi. Sarı-Kırmızılılar, sezonun ikinci yarısındaki performanslar dikkate alındığında, 17. sırada bulunuyor. Galatasaray'ın dokuz haftalık periyotta ligde 7. sıradan 13. sıraya gerilemesi de dikkat çekiyor.

Her ne kadar ikinci yarıdaki maçlarda küme düşecek olsa da; ilk yarıda topladığı puanlar Galatasarayı kümede tutmaya yetecek gibi gözüküyor. Ama Sarı-Kırmızılı futbolcular ve yönetim taraftarının gözünde bu yıl çoktan küme düştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder