Sayfalar

7 Aralık 2010 Salı

BURSA PUAN ALDI...



Mehmet AYSAN

Aslında pek kimsenin ümidi yoktu Bursaspordan. Bu sene Şampiyonlar Ligi tam kabus oldu yeşil beyazlılar için. Bu maça gelene kadar atılan sadece bir gole karşın, yenilen 15 gol vardı ve puan yoktu. Hafta sonunda öncesi savaş görüntülerine sahne olan maçta, Beşiktaşa 1-0 mağlup olup, liderle puan farkı beşe çıkmıştı son şampiyonun. Yani işler pek yolunda gitmiyordu.

Maça da çok iyi başlamadı Bursaspor, atak yaparmış gibi rakip kaleye doğru gelirken, Rangers bir atak yaptı ve 1-0 'ı buldu. Herhalde buradan da puan çıkmayacak derken devre bitti. İkinci yarı Ertuğrul Sağlam Hüseyin'i oyundan çıkarıp, Battala'yı oyuna aldı ve Bursasporun çehresi değişti.

Özellikle son yarım saat Bursaspor müthiş yüklendi ve sakar golcüsü Sercan ile golü buldu. Ardından galibiyet golünü fırsatını da gene Sercan ile harcadı ve 1-1 bitti.

Bursapor ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesini şüphesiz kötü tamamladı. Ama daha evvel puansız ayrılan Türk takımları olduğunu da düşünürsek, en azından 1 puan aldığına sevinebiliriz kuşkusuz. Önümüzdeki yıllar için de oynadığı futbolla ümit verdi yeşil beyazlılar.

1 yorum:

  1. Bu kadar fanatik olmaya lüzum yok. Bursapor üzerinden Fenerbahçeye sataşmanın da alemi yok.Biz takımımızı aklımızla tutarız, fanatiklikle değil.

    Yakup Baba

    YanıtlaSil