Sayfalar

20 Şubat 2011 Pazar

YILMAZ VURAL ÇIKMAZI...



Mehmet AYSAN

Konyaspor'da görevinden istifa eden Ziya Doğan'ın yerine, ligimizin "en nöbetçi antrönörü" Yılmaz Vural getirilmiş. Zaten 100 kişiye sorsanız 99'u O2nun gelebileceğini tahmin ederdi. Yılmaz Hoca, takımı ligde tutarsa 1.000.000 TL (eski parayla 1 trilyon) alacakmış. Bu arada Yılmaz Vural'ın sezona başladığı ve son sıraya demir attırdığı Kasımpaşa, son iki maçını kazanarak, Konyaspor ile puan farkını bire indirdi. Yani Yılmaz Vural'ın takımı, Yılmaz Vural'ın hayaletinin takımı ile yarışacak bundan böyle.

Zaten Türkiye Liginde, kimin hocası istifa etse, kimin hocası kovulsa, kim dibe demir atıp, düşme korkusu yaşasa; hemen Yılmaz Vural'a sarılıyor ilk önce. Başka Teknik Direktörler var bu formatta ama, Yılmaz Vural'ın yanında, diğerleri teferruattır. Ama nedense ligimize iddialı giren ekiplerin hiçbiri sezonu Yılmaz Vural'la açmayı düşünmüyor nedense. Bu nasıl bir çelişkidir, anlamak mümkün değil.

Bu yüzden "Türk futbolu ne zaman düzelir?" sorusuna verilebilecek cevaplardan biri de şudur bana göre; Hocasını kovan takım Yımaz Vural'la görüşmezse...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder